Tres motoristes morts el mateix dia a les carreteres catalanes

Tres motoristes morts el mateix dia a les carreteres catalanes

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entre les quatre del matí i un quart de deu del vespre d’aquest dijous, tres motoristes han mort a les carreteres catalanes. Es tracta de tres sinistres mortals que han tingut lloc en menys de 18 hores de diferència a la província de Barcelona.

El primer dels accidents mortals ha sigut en el terme municipal de Barcelona, concretament a la Ronda de Dalt. Un conductor de 42 anys ha mort poc abans de l’accés a la ronda per Via Augusta en direcció Besòs. Segons les informacions, ha perdut el control de la motocicleta i ha xocat contra el separador de la via.

Xoc amb un camió

Unes hores després, cap a les 18.21 hores –que és quan els Mossos han rebut l’avís–, un altre conductor de moto ha mort en un xoc amb un camió a l’autopista AP-7 al Papiol (Baix Llobregat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat.

Notícies relacionades

Una mica menys de tres hores més tard, un motorista de 31 anys ha mort en un accident a la C-16, a l’altura de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

ElServei Català de Trànsit(SCT) ha informat aquest divendres que el sinistre es va produir poc després de la 21.15 hores d’aquest dijous, a l’altura del quilòmetre 13 d’aquesta via, en sentit nord, quan la motocicleta va caure sobre la calçada.