comarca de l’Anoia

Mor un noi de 16 anys que anava en patinet, atropellat en una carretera de Masquefa

  • Un cotxe va envestir l’adolescent del patinet mentre circulava per la carretera B-224 a les 00.30 de la nit

Mor un noi de 16 anys que anava en patinet, atropellat en una carretera de Masquefa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un noi de 16 anys ha mort aquesta nit en un accident a la carretera B-224 a l’altura de Masquefa (Anoia). L’adolescent circulava en patinet per aquesta carretera comarcal, on està expressament prohibit aquest vehicle, ja que només es permet en zones urbanes. Amb aquesta víctima ja són 45 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Notícies relacionades

El sinistre es va produir a les 00.30 de la matinada del dissabte 23 d’abril. Un turisme va envestir el jove, que ha perdut la vida. Els Mossos investiguen el sinistre, però de moment no han informat sobre el parador del conductor del vehicle.

Segons les recents normes de la Direcció General de Trànsit, l’ús del patinet està terminantment prohibit en vies interurbanes, com en aquest cas. L’últim sinistre mortal en patinet va ocórrer fa un any, el 24 de maig de 2021, a la ciutat de Barcelona. Un noi de 15 anys va morir en la confluència de la Gran Via de les Corts Catalanes amb Rambla Prim, atropellat per un turisme. El 23 de setembre de 2020, al barri de l’Eixample, una furgoneta també va xocar contra un home de 59 anys que anava amb patinet.