Un mort al xocar un turisme contra un autocar a Lleida

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

El conductor d’un turisme ha mort aquest divendres després de xocar frontalment amb un autocar a la carretera LP-9221 a Llívia, província de Lleida, segons un comunicat del Servei Català de Trànsit (SCT).

Sis ocupants de l’autocar han resultat ferits lleus i han sigut traslladats fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El turisme era un BMW, que ha quedat destrossat per l’impacte, i el xoc ha tingut lloc en una corba.

Arran de l’accident, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i set unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa, i la policia catalana està investigant les causes de l’accident.

Amb aquesta víctima són 50 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.