ACCIDENT MORTAL

Tres persones moren en accidents de trànsit aquest cap de setmana

Les víctimes són un motorista, un ciclista i el conductor d'un turisme

106 persones han mort a les carreteres catalanes aquest 2019

jmdiaz43484641 barcelona 25 05 2018 barcelona sociedad accidente mortal de 190728123531

jmdiaz43484641 barcelona 25 05 2018 barcelona sociedad accidente mortal de 190728123531 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista ha mort en un accident de trànsit aquest diumenge de matinada a la carretera A-2 a l’altura de Martorell (Baix Llobregat). Aquest és l’últim accident mortal que han registrat les carreteres catalanes aquest cap de setmana, però n’hi ha dos més. Dissabte al matí un ciclista va morir al xocar amb una furgoneta a Castellbell i el Vilar (Bages), i un conductor d’un turisme va morir a Vila-Seca (Tarragonès) al sortir de la via dissabte a la nit. Aquest any 106 persones han mort a les carreteres catalanes. 

En l’accident de Martorell, la víctima és J.M.G, un home de 54 anys i veí de Barcelona. Viatjava sol en direcció Igualada amb motocicleta. A dos quarts de dues de la matinada la policia catalana i el Sistema d’Emergències Médiques (SEM) es van traslladar fins al lloc del sinistre, tot i que els sanitaris no li van poder salvar la vida. Els Mossos investiguen les causes de l’accident, que de moment es desconeixen.

Notícies relacionades

Hores abans, a prop de les onze del matí de dissabte, una furgoneta va xocar amb un ciclista a la B-122 pel seu pas per Castellbell i el Vilar. El ciclista, un home de 50 anys i amb les inicials N.N.G va resultar ferit crític. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar fins a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on va acabar morint unes hores més tard.

En el cas de l’incident a Vila-Seca, el Servei Català de Trànsit informa que un turisme va sortir de l’A-7 dissabte poc abans de les onze de la nit. El conductor, que viatjava sol, va morir. Tenia 46 anys i respon a les inicials de J.L.C.F. Segons informa Trànsit, en el sinistre no va intervenir cap altre vehicle.