XOC ENTRE TRES COTXES

Un accident mortal a l'AP-7 provoca fins a 21 kilòmetres de cua a la Roca

En el sinistre ha mort un nen de 10 anys i han resultat ferides dues persones, una de forma lleu i l'altra greu

cola

cola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un xoc entre tres cotxes a l’AP-7 a La Roca del Vallès (Vallès Oriental) s’ha saldat amb una víctima mortal, un nen de 10 anys, i dos ferits, un accident que ha provocat aquest diumenge a la tarda cues de fins a 21 quilòmetres a l’autopista en sentit sud, entre Sant Celoni (Vallès Oriental) i La Roca del Vallès, segons ha detallat Europa Press.

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit (SCT), l’accident, en què s’han vist involucrats tres vehicles, s’ha produït poc abans de les 15.30 hores.

Una persona ha mort, un menor ocupant d’un dels vehicles, i dues han resultat ferides –una de lleu i l’altra greu–, i han sigut traslladades a un centre sanitari.

Només un carril

L’accident, en el qual han intervingut dues ambulàncies, quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i dos dels Bombers de la Generalitat, ha obligat a limitar la circulació a només un carril, la qual cosa ha generat cues que han arribat als 21 quilòmetres.

Per mirar de disminuir les retencions, cap a les 17.20 hores s’ha habilitat un altre carril, en el sentit contrari a l’habitual, a Sant Celoni.

Notícies relacionades

El tram afectat és el comprès entre Llinars del Vallès i la Roca en sentit sud, una zona pròxima a un peatge i ja per si mateixa procliu a les retencions les tardes de diumenge.

D’altra banda, des d’aquest migdia està tallada la C-25 entre Cervera i Oluges, en sentit Girona, per l’accident d’un camió, que provoca circulació intensa en aquesta via i a l’A-2 en aquesta zona.