TRÀNSIT

Una conductora èbria atropella tres motoristes i a dos d'ells se'ls ha hagut d'amputar una cama

L'accident ha tingut lloc a l'N-II a Vilademulls a primera hora del matí

atropello-acn / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una conductora èbria ha arrossegat aquest diumenge a primera hora del matí tres motociclistes. Tots tres han resultat ferits de gravetat, i a dos d’ells se’ls ha hagut d’amputar una cama, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’accident ha tingut lloc al quilòmetre 732 de l’N-II a l’altura de Vilademuls, a la comarca del Pla de l’Estany, a la província de Girona. L’automobilista té 22 anys i és de nacionalitat espanyola i veïna de Lloret de Mar.

Dos dels motoristes accidentats han sigut traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona i el tercer ha ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. La conductora, que ha resultat ferida lleu, ha sigut detinguda per "alcoholèmia positiva", segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

Arran de l’accident han sigut mobilitzades tres patrulles de la policia autonòmica, quatre ambulàncies, dos helicòpters del Servei d’Emergències Mèdiques i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. L’hora d’avís del sinistre ha sigut les 8.57, i s’ha hagut de tallar al trànsit la carretera i efectuar-hi desviacions senyalitzades.

Segons la informació dels Mossos, la dona ha envaït el carril contrari, pel qual circulaven cinc motoristes, dels quals n’ha atropellat tres. Després de practicar-li la policia un test d’alcoholèmia, la conductora ha donat un resultat positiu de 0,42 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, quan el límit màxim permès és de 0,25. Per aquest motiu, ha sigut detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària i està previst que passi pròximament a disposició del jutjat de guàrdia de Girona.