INICI CONFLICTIU DE L'OPERACIÓ SORTIDA DE SETMANA SANTA

Talls i marxes lentes a la N-340 i l'AP-7 contra la sinistralitat

Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han convocat aquesta manifestació, amb què pretenen aconseguir un "col·lapse viari"

 

  / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Una vintena d'ajuntaments han convocat aquest migdia una nova manifestació, coincidint amb l'operació sortida de Setmana Santa, per denunciar la sinistralitat a la sinistralitat N-340. Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han convocat aquesta manifestació, amb la qual pretenen aconseguir un "col·lapse viari" que faci reaccionar les administracions competents.

Amb el lema de l'acte de protesta 'Prou morts, prou peatges', s'han produït dos talls de circulació a la N-340, promoguts pels alcaldes, als quals se suma un tercer, convocat pels veïns, i quatre marxes lentes, tant per la N-340, una vegada acaben els talls, com per l'autopista AP-7, que compten amb la participació dels transportistes.

Les mobilitzacions han començat al migdia amb un tall de trànsit al Vendrell i un altre al Perelló, durant tres quarts d'hora, convocats pels alcaldes.

La Federació de Veïns d'Amposta, que cada dijous també talla aquesta via en tres punts, se suma a la protesta amb un tall propi a les Cases d'Alcanar.

Als talls a la N-340 s'hi sumen les marxes lentes en diversos punts de la AP-7.

Notícies relacionades

La Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta ha presentat aquest dijous una nova denúncia als tribunals, al jutjat d'instrucció número 3 de Tortosa, en què demana que s'investigui si el Ministeri de Foment ha pogut incórrer en un possible delicte de malversació de fons públics amb la construcció de les rotondes al llarg de la carretera N-340.

La denúncia se suma a les ja efectuades per l'entitat veïnal contra els governs espanyol i català per deixadesa en les seves funcions, arran de l'elevada sinistralitat que presenta aquesta carretera i també per un presumpte tracte de favor a la concessionària de l'autopista AP-7, Abertis.