NOU SINISTRE AERI

Moren tres persones en un accident d'una avioneta a Guadalajara

El sinistre s'ha produït a l'aeròdrom de Robledillo de Mohernando

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort en l'accident aeri que ha tingut aquest dimecres a la tarda una avioneta al costat de l'aeròdrom Coronel Loreña, al terme municipal de Robledillo de Mohernando (Guadalajara).

Segons han informat fonts del servei d'urgències i emergències 112 de Castella-la Manxa, l'accident ha tingut lloc a les set del vespres a tocar de l'aeròdrom, però no han facilitat més detalls sobre com s'ha produït el sinistre.

Fins al lloc s'hi han desplaçat diverses dotacions de bombers d'Azuqueca de Henares (Guadalajara), una uvi mòbil i agents de la Guàrdia Civil, han afegit les fonts del servei d'urgències i emergències del 112.

Per la seva bada, l'alcalde de Robledillo, Ángel Álvarez, ha assenyalat que el sinistre s'ha produït al costat de les instal·lacions de l'aeròdrom, "a la pista o molt a prop de la pista". El batlle, que ha lamentat el succés, ha recordat "que feia molts anys que no es produïa un accident d'aquesta gravetat".

Notícies relacionades

L'aeròdrom "no té gaire activitat", ha reconegut Álvarez, tot i que hi ha una escola d'aviació. "Sembla que l'accident es podria tractar d'un avioneta de l'escola", ha apuntat.

Robledillo de Mohernando és un petit municipi de 120 habitants situat al nord de la província de Guadalajara.