Seguretat

Desarticulat un suposat grup que emmagatzemava i distribuïa cocaïna a Terrassa

Els Mossos van descobrir el laboratori de cocaïna després d’haver investigat un robatori amb intimidació

Desarticulat un suposat grup que emmagatzemava i distribuïa cocaïna a Terrassa
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una suposada organització criminal que emmagatzemava i distribuïa cocaïna a Terrassa, segons van informar en un comunicat aquest dijous.

El divendres 20 de gener van detenir quatre homes, d’entre 27 i 42 anys, acusats de delictes contra la salut pública, tinença d’armes, robatori amb intimidació amb armes de foc i pertinença a un grup criminal.

La presumpta organització estava liderada per un home de 35 anys i els altres tres «treballaven per a ell» a diferents domicilis, on suposadament guardaven la droga, la tallaven i la manipulaven per distribuir-la.

El robatori de la Bordeta va conduir els agents fins a dos immobles de Terrassa

La investigació es va posar en marxa a finals de desembre quan els agents van ser notificats d’un robatori amb intimidació amb armes de foc a la Bordeta. Els presumptes autors van simular ser policies i van sostreure diners en efectiu i les claus del vehicle d’una de les víctimes. Així, doncs, els agents van trobar el laboratori de cocaïna al fer entrades a dos immobles de Terrassa per detenir-los.

Notícies relacionades

Hi van trobar «tot el material preparat per tractar la droga», la mateixa substància i 600 plantes de marihuana, i per això el mateix 20 de gener a la tarda la policia catalana va dur a terme dues entrades més, a la mateixa localitat. Durant el segon procés de detenció, els agents van trobar cocaïna i diferents cartutxos d’armes.

Els detinguts han ingressat a la presó després de passar a disposició judicial.

Temes:

Terrassa