Manifestació a Terrassa

Unes 40 entitats convoquen una manifestació per reclamar una millora de la sanitat pública a Terrassa

La cita serà el 14 de gener i es reclama més confort per a pacients i professionals o un increment de pressupost en salut

Unes 40 entitats convoquen una manifestació per reclamar una millora de la sanitat pública a Terrassa

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Unes 40 entitats i associacions veïnals de Terrassa convoquen una manifestació el 14 de gener per reclamar millores en l’àmbit de la sanitat pública.

Entre altres aspectes, es reclama atenció del metge de capçalera en un màxim de dos dies, pediatres i odontòlegs en tots els centres d’atenció primària, millorar el confort tant de professionals com de pacients, i incrementar en un 25% el pressupost que la Generalitat destina a salut.

«La impressió és que el deteriorament de la sanitat pública va carrer avall i sense frens, i que les administracions no posen el necessari per revertir aquesta situació», denuncia el secretari general de Metges de Catalunya, Xavier Lleonart.

S’hi han sumat associacions veïnals de tots els barris

La mobilització té previst arrencar a les 11.00 hores de l’estació de Rodalies a Terrassa, passar per davant de la seu de MútuaTerrassa i acabar davant l’ajuntament, on aquest dilluns els convocants han presentat la marxa en un acte públic.

Notícies relacionades

Entre els organitzadors figuren associacions veïnals de tots els barris de la cocapital vallesana, però també entitats com l’Associació de Salut Mental, Metges de Catalunya, SOM Matadepera, CCOO, CGT o Marea Blanca.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa