Aparcaments

La zona blava de Terrassa serà gratuïta del 7 al 28 d’agost

Es consolida una iniciativa que es va posar en marxa fa dos anys per igualar el criteri a tots els carrers de la ciutat

La zona blava de Terrassa serà gratuïta del 7 al 28 d’agost

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La zona blava de Terrassa (Vallès Occidental) serà gratuïta del 7 al 28 d’agost, les dues dates incloses. L’Ajuntament ha decidit consolidar una iniciativa que va posar en marxa fa dos anys, quan es va decidir deixar de diferenciar la zona blava per zones, establint el seu tancament durant tres setmanes per a tota la ciutat.

D’aquesta manera s’iguala el període de tancament a totes les zones blaves de la ciutat per evitar les confusions d’alguns ciutadans que al veure que la zona blava era gratuïta en un carrer, interpretaven que també ho era a la resta.

La zona blava permet vitalitzar l’activitat econòmica dels barris al facilitar l’accessibilitat a la zona per realitzar gestions de curta durada, com són compres o gestions ràpides, i permetent una gestió eficient de l’aparcament, a l’impedir l’aparcament de llarga durada a les hores de màxima demanda i afavorir l’alliberament de places a les hores de menor demanda.

Notícies relacionades

En aquest sentit, durant la primera setmana d’agost, i a partir del 29, la zona blava estarà al servei de tots els usuaris.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa

Temes:

Terrassa