Per a grups emergents catalans

El Festival Maleducats de Terrassa posa en marxa el concurs de música urbana Radar

  • El premi consisteix en un concert en el certamen i un programa artístic d’acompanyament per part de les Cases de la Música

foto 3540094

foto 3540094

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Festival Maleducats, el festival internacional de música urbana de Catalunya, que se celebrarà el 15 i 16 de juliol a Terrassa (Vallès Occidental), posa en marxa Radar, un concurs per a grups emergents catalans majors d’edat i sense contracte discogràfic.

Des de dilluns passat, 9 de maig, i fins al 23 d’aquest mateix mes, els artistes i formacions de música urbana de Catalunya poden inscriure’s a través d’un formulari gratuït que es troba en el perfil d’Instagram del certamen. El premi consistirà en una actuació en el Maleducats 2023 i en un programa d’acompanyament artístic per part de les Cases de la Música valorat en 4.000 euros.

Un jurat format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical, triarà 20 candidatures que el dia 30 de maig es publicaran a l’Instagram del Festival Maleducats perquè el públic les pugui anar votant fins al 13 de juny.

Finalistes

El dia 19 de juny es faran públiques les deu propostes finalistes, tres d’escollides pel jurat i set per votació popular, que oferiran un showcase de quinze minuts dijous, 14 de juliol a la Sala Rasa64 de Terrassa. Allà mateix, el jurat escollirà la proposta guanyadora.

El Maleducats és un festival liderat per Lildami que neix amb la intenció de programar la millor música urbana internacional a Catalunya.

Notícies relacionades

En aquest sentit, els dies 15 i 16 de juliol portarà a la Masia Els Bellots de Terrassa els concerts d’artistes tan rellevants com els argentins Bizarrap, Wos i Taichu i altres artistes de l’escena estatal com Beny Jr, Ptazeta, Quevedo o Ca7riel. El Maleducats també serà una cita imprescindible per cohesionar i donar a conèixer la més que interessant, inspirada i rica escena catalana, representada pel mateix Lildami i per altres artistes com Flashy Ice Cream, 31Fam, Doble, Mushkaa i Julieta.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO