Aquest divendres

L’Hospital MútuaTerrassa promou l’aprenentatge de la reanimació cardiopulmonar

Les malalties cardiovasculars constitueixen la primera causa de mort al món occidental

L’Hospital MútuaTerrassa promou l’aprenentatge de la reanimació cardiopulmonar

Mútua Terrassa

1
Es llegeix en minuts

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (Vallès Occidental) participa aquesta setmana en una campanya per promocionar l’aprenentatge de la reanimació cardiopulmonar (RCP).

L’hospital s’afegeix a la celebració del 16 d’octubre del Dia Europeu sobre la Conscienciació de la Parada Cardíaca.

El Consell Català de Ressucitació participa en la iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per animar els centres sanitaris que els seus professionals promoguin accions de sensibilització en aquesta matèria.

Les malalties cardiovasculars constitueixen la primera causa de mort al món occidental i, entre aquestes, destaca la mort sobtada cardíaca.

En format TikTok

Des del Comitè de Parada Cardiorespiratòria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) s’ha promogut les últimes setmanes un concurs intern per buscar entre els professionals sanitaris de l’hospital el vídeo en format TikTok més original que promogui la pràctica correcta davant una parada d’aquest tipus.

Aquest divendres 16 d’octubre, durant la celebració, es publicaran a les xarxes corporatives de l’entitat sota el ‘hashtag’ #salva1vidaMT i #RCPMT els vídeos triats per aconseguir la màxima difusió.

Notícies relacionades

Posteriorment, un jurat format per professionals de l’HUMT i dels Serveis Corporatius de Comunicació decidirà el vídeo guanyador i es difondrà també a través de les xarxes corporatives de MútuaTerrassa.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa