Art i cultura

L’Ajuntament de Terrassa subvencionarà 28 projectes culturals amb 200.000 euros

Les iniciatives estan vinculades a les arts escèniques, la música i les arts visuals

vista-aerea-terrassa

vista-aerea-terrassa

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) ha anunciat la subvenció de 28 projectes de nova creació d’arts escèniques, música i arts visuals amb un import total de 200.000 euros.

Es tracta d’unes ajudes vehiculades a través del Servei de Cultura i Terrassa Crea, i 17 dels projectes ja es podran veure aquesta mateixa temporada artística.

La iniciativa pretén donar resposta a la necessitat d’impulsar línies de suport perquè la formació, el talent i la creació artística trobin espais per a la consolidació de projectes que contribueixin a la millora de l’expressió cultural. Els projectes presentats fins al 28 de març han hagut de respectar els principis de perspectiva de gèneres, accessibilitat i de sostenibilitat.

67 sol·licituds presentades

La convocatòria de les ajudes va comportar la presentació de 67 sol·licituds, de les quals se’n van admetre 28 i se’n van desestimar 39 després de l’avaluació dels projectes.

Notícies relacionades

Entre els motius principals per desestimar projectes es troba el fet de no haver presentat la documentació mínima requerida a les bases, no ajustar-se amb la finalitat de les bases de la convocatòria i no haver arribat a la puntuació mínima en els criteris d’avaluació.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa