Serveis locals

UGT denuncia que Terrassa no ha municipalitzat el servei de menjadors

El sindicat explica que, el 2019, es van reunir per discutir sobre el tema amb el consistori, que va mostrar la seva predisposició per municipalitzar el servei de cara al curs 2021

UGT denuncia que Terrassa no ha municipalitzat el servei de menjadors

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

La Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT) denuncia que l’equip de govern de Terrassa (Vallès Occidental) no ha complert el seu compromís de municipalitzar el servei de menjadors escolars.

El sindicat explica que, el 2019, es van reunir per discutir sobre el tema amb l’equip de govern de l’ajuntament, que va mostrar la seva predisposició per municipalitzar el servei de cara al curs 2021.

No obstant, el pla no era viable econòmicament i l’ajuntament no el va portar a terme, «menystenint» l’entitat al no voler mantenir una altra reunió.

Algunes propostes de la UGT

Algunes propostes que la UGT va plantejar a la institució van ser no contractar empreses multiservei, crear un conveni d’aplicació de restauració social per a tot el personal o donar un reforç a l’alumnat NESE (necessitats específiques de suport educatiu).

Notícies relacionades

El sindicat considera que l’Ajuntament de Terrassa «aposta pels serveis de qualitat», però que «ni treballa aquesta aposta a fons ni pregunta al personal per saber les carències estructurals d’un servei especialment sensible pel fet de tractar amb nens».

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments