Drogues

La Policia de Terrassa posa 54 denúncies i desmantella un cultiu de marihuana

  • La plantació va ser localitzada per les afectacions de subministrament elèctric que patia la zona de les Arenes

  • Per aquests fets, tres persones estan sent investigades com a autores d’un presumpte delicte contra la salut pública i frau de fluid elèctric

  • La Policia de Terrassa ha posat vint-i-dues denúncies per participació en festes

La Policia de Terrassa posa 54 denúncies i desmantella un cultiu de marihuana
1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal de Terrassa (Barcelona) ha posat un total de 54 denúncies aquest cap de setmana per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19 aquest cap de setmana, quan també ha desmantellat un cultiu amb 38 plantes de marihuana d’un domicili de la ciutat.

Segons un comunicat de la policia, tretze denúncies les van posar als participants d’una festa que se celebrava a l’interior d’un domicili diumenge passat a la tarda i de què van ser alertats arran de les queixes d’un veí.

Els agents també han posat nou denúncies al propietari i als membres d’una festa que s’estava portant a terme en un bar diumenge, nou més a nou a ciutadans per anar sense mascareta, tretze per saltar-se el toc de queda i deu per consumir begudes alcohòliques a la via pública.

38 plantes i 146 esqueixos

Així mateix, la policia va desmantellar divendres una plantació de cànnabis a l’interior d’un pis del barri de les Arenes, que va ser localitzada per les afectacions de subministrament elèctric que patia la zona.

A l’accedir a l’immoble, van ser trobades 38 plantes i 146 esqueixos de marihuana, així com 690 euros en metàl·lic i 19 pots de marihuana preparada per a la venda.

Notícies relacionades

Per aquests fets, tres persones estan sent investigades com a autores d’un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de frau del fluid elèctric.

Més notícies de Terrassa, en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA