insults homòfobs

El PSC de Terrassa retira la confiança política i institucional a Jordi Ballart

Ho justifiquen pel clima de desconfiança que han generat les acusacions d'homofòbia contra dos regidors socialistes

foto 3355904-1

foto 3355904-1

1
Es llegeix en minuts
acn

El grup municipal del PSC a Terrassa ha anunciat que retira la confiança política i institucional a l’alcalde del municipi Jordi Ballart. 

En un comunicat, justifiquen la decisió pel «clima de desconfiança» que s’ha instal·lat entre govern local i oposició després que l’alcalde hagi recolzat la «falsa acusació» contra dos regidors socialistes per haver proferit insults homòfobs contra ell. 

Els socialistes lamenten que, en comptes d’intentar aclarir la situació, l’Ajuntament hagi posat els fets en coneixement del Servei d’Atenció Integral LGTBI de la Generalitat.

Per tot això, el PSC deixarà d’assistir provisionalment a les reunions del Pacte de Ciutat fins que l’alcalde rectifiqui i assumeixi la seva obligació de «restablir la confiança i la cordialitat entre partits».

Notícies relacionades

En relació amb les acusacions d’homofòbia, el PSC ha anunciat que interposarà una querella ja que consideren que les acusacions contra els dos regidors responen a un intent de revenja contra els socialistes per denunciar un possible tracte de favor en el cas de les denúncies de la Policia Municipal «desaparegudes» per saltar-se el confinament, que afecten a un dels denunciants.

Més notícies de Terrassa