delicte d'estafa

Dos detinguts a Terrassa acusats d'embutxacar-se més de 30.000 euros amb 38 estafes a través d'internet

Els arrestats i una tercera persona investigada actuaven amb el mètode conegut com a 'phishing'

foto 3659853

foto 3659853

1
Es llegeix en minuts
acn

La Policia Nacional ha detingut dues persones a Terrassa acusades de 38 delictes d’estafa amb què s’haurien embutxacat més de 30.000 euros. 

Els dos arrestats i una tercera persona investigada formaven un grup criminal especialitzat en el mètode conegut com a ‘phishing’, basat a suplantar la identitat bancària d’empreses o persones per obtenir diners. 

La investigació va començar a l’abril, centrada a aclarir la captació de dades bancàries constatada des de quatre mesos abans. 

Una vegada la policia va poder identificar i localitzar el màxim responsable del grup, el va detenir i va registrar el seu domicili, on va intervenir nombroses proves que l’incriminaven en l’activitat delictiva.

Durant el registre, la policia va requisar vuit telèfons mòbils de gamma alta, diverses targetes SIM, un ordinador, una tauleta, una bossa de gamma alta i 1.200 euros en efectiu

En el registre, els agents van detenir una dona acusada de ser partícip dels delictes d’estafa, i es va identificar una tercera persona en qualitat d’investigat no detingut.

Notícies relacionades

El màxim responsable del grup acumula una desena d’antecedents policials, la majoria per estafes. L’home va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Terrassa.

Més notícies de Terrassa