demanda de Mútua Terrassa i l'Hospital de Terrassa

Terrassa crea un centre de serveis per a personal sanitari a l'Hotel Don Cándido

L'edifici oferirà un espai de descans on els professionals de la salut podran dutxar-se i canviar-se abans de tornar a casa

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
acn

L’Hotel Don Cándido de Terrassa es convertirà en un centre de serveis per al personal sanitari a partir d’aquest divendres, 27 de març. La posada en marxa d’aquest equipament ha sigut possible gràcies un acord entre l’executiu local i els responsables de l’hotel egarenc, que han cedit 76 habitacions amb aquesta finalitat. 

La creació d’aquesta instal·lació respon a la demanda que els professionals de Mútua Terrassa i l’Hospital de Terrassa van fer arribar a l’Ajuntament per disposar d’un espai on poder dutxar-se i canviar quan acaben la seva activitat laboral i abans de tornar a casa. 

La instal·lació disposarà de les condicions higièniques adaptades a l’actual situació i també inclourà un vestidor i una zona d’aparcament.

Les direccions de l’Hospital de Terrassa i Mútua Terrassa establiran, dins de la seva plantilla, les persones que estan autoritzades a utilitzar el nou servei. Es tindrà en compte el nivell de risc laboral de cada persona, així com la vulnerabilitat de l’entorn familiar.

Aquesta acció serà coordinada pels serveis municipals de salut i de protecció civil.

A més, el nou centre de serveis també podrà acollir professionals sanitaris de Terrassa que treballin en centres d’altres poblacions, a través d’un sistema que s’establirà i es comunicarà en els pròxims dies.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb el Pàrquing del Passeig perquè el personal sanitari de Mútua Terrassa pugui aparcar-hi de forma gratuïta les 24 hores del dia.

Més notícies de Terrassa