FUITA DE GAS

Dues intervencions en dos immobles de Terrassa per avís d'una «forta olor de gas»

Dues persones van ser ateses per inhalació de fum

zentauroepp46483553 bombers bomberos de la generalitat deficit de materiales en 190120133214

zentauroepp46483553 bombers bomberos de la generalitat deficit de materiales en 190120133214

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bombers i agents de la Policia Municipal de Terrassa van fer dues intervencions per avisos d’olor de gas. La primera actuació va tenir lloc a les 11.39 hores de dimarts, 11 de febrer, quan un ciutadà va donar avís al cos de la policia local de Terrassa que hi havia «una forta olor de gas» en una comunitat de propietaris ubicada al carrer de Lleida, a l’altura del carrer de l’Emperadriu Eugènia.

Dues unitats de Bombers i treballadors de la companyia de gas van acudir al lloc, mentre que agents de la Policia Municipal van tallar el carrer durant les seves actuacions. Finalment, no s’hi va detectar cap fuita de gas i s’hi va poder restablir la circulació.

Segona intervenció

Durant la matinada de dimecres, dia 12, a les 1.10 hores, la Policia Municipal va ser requerida per acudir a un incendi en un immoble del carrer de Calaf, a l’altura del carrer del Tibidabo, on hi havia, una altra vegada, «una forta olor de gas».

Les dues unitats de Bombers que van acudir al lloc van tancar la clau de pas del gas i van ventilar l’immoble. Les flames, originades a la cuina per una paella deixada al foc, van ser sufocades pel mateix llogater.

Notícies relacionades

Dues persones van ser ateses per inhalació de fum, sense que fos necessari el seu trasllat a un centre sanitari.

Més notícies de Terrassaa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA