HOMOFÒBIA

Denuncien un atac homòfob contra un menor de Terrassa

En un vídeo publicat a les xarxes socials es pot escoltar diferents joves proferint insults homòfobs i masclistes en ple carrer

undefined33921854 vxh08 pristina  serbia  17 05 2016   activistas del colectiv190628182451

undefined33921854 vxh08 pristina serbia 17 05 2016 activistas del colectiv190628182451 / VALDRIN XHEMAJ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge passat 2 de febrer, diferents veïns de Terrassa van denunciar via xarxes socials un atac homòfob a la cocapital del Vallès Occidental. «Això ha passat avui a Terrassa. Un atac homòfob d’un grup de ‘machitos heteros’ de 16 anys contra un noi de la mateixa edat», publica Oriol Guerrero en el seu compte de Twitter.

La publicació de l’Oriol està acompanyada d’un vídeo on es pot escoltar diferents joves proferint insults homòfobs i masclistes en ple carrer. «puta», «porca», «marica» o «ves-te’n a fregar» són algunes de les expressions que es poden escoltar clarament.

«Va passar un noi gai de la seva mateixa edat a prop d’ells i van començar a cridar-li una barbaritat d’insults brutals», relata ‘La Facu’ en el seu compte d’Instagram després de gravar i penjar els vídeos. «Vas amb por, no saps si en algun moment a algun se li n’anirà el cap i et començarà a perseguir», afegeix.

Condemna de l’Observatori

Notícies relacionades

Des de l’Observatori contra l’Homofòbia  afirmen estar «treballant en la incidència» i expressen un «rebuig absolut de les agressions». «Tot el recolzament a les víctimes», afegeixen.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA