01 juny 2020

Anar al contingut

PLUGES I INUNDACIONS

Quatre serveis de salvament a Terrassa per persones atrapades en vehicles durant el temporal

El telèfon d'emergències ha rebut 140 trucades des de Terrassa, la qual cosa suposa un 4,69% del total de Catalunya

El Periódico

Quatre serveis de salvament a Terrassa per persones atrapades en vehicles durant el temporal

FERRAN SENDRA

Els Bombers han realitzat prop d’un centenar d’intervencions a Terrassa durant la nit del 22/23 d’octubre a causa del temporal. Entre les accions destaca assegurar murs de contenció i la realització de quatre serveis de salvament a persones atrapades en vehicles en carreteres inundades.

Un exemple és el cas de dos turismes i una ambulància que es van veure atrapats per l’aigua en la C-58, avís que es va rebre a les 00.12. No obstant, des de Bombers destaquen que la majoria d’intervencions s’han resolt amb la participació d’una o dues dotacions i moltes eren per inundacions en garatges o vivendes.

En total, el telèfon d’emergències ha rebut 140 trucades des de Terrassa, la qual cosa suposa un 4,69% del total de Catalunya. El Vallès Occidental ha sigut la segona comarca amb més trucades (273), només per darrere del Baix Camp (403).

Atenció des de la policia local

Des del consistori informen que la Policia Municipal de Terrassa també ha realitzat «moltes sortides» al llarg de la nit, tot i que no han hagut d’atendre incidències greus. La major part de d’intervencions han sigut restriccions del trànsit.

També des de l’Ajuntament expliquen que, a causa de les fortes pluges, la Biblioteca del Districte 6 quedarà tancada per reparar els danys rebuts. No es descarta que altres equipaments s’hagin vist afectats.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA