06 d’ag 2020

Anar al contingut

MANDAT 2019-2023

El Programa de Govern de Terrassa aposta per un model de ciutat «més verd, just i democràtic»

El pla consta de deu objectius a aconseguir a través de 178 eixos d'actuació

ACN

El Programa de Govern de Terrassa aposta per un model de ciutat «més verd, just i democràtic»

ALBERT BERTRAN

El Programa de Govern 2019-2023 de Terrassa, que marcarà les actuacions de l’Ajuntament per als pròxims anys, aposta per un model de ciutat «més verda, lliure, pròspera, justa i democràtica». Així ho han explicat l’alcalde, Jordi Ballart, i el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, durant la presentació del document.

El pla consta de deu objectius a aconseguir a través de 178 eixos d’actuació. Segons Ballart i Albert, tots estan alineats amb els Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’alcalde va explicar que tenen la voluntat de crear una ciutat «unida, inclusiva, feminista i orientada a la sostenibilitat». Els eixos d’actuació s’aniran posant en marxa, explicant i desenvolupant al llarg del mandat i seran revisats ​​anualment.

Ballart va afirmar que el document aposta per una Terrassa del canvi i «no només per als pròxims quatre anys, sinó que projecta la ciutat cap al 2030 i més enllà». Per la seva banda, Albert va voler remarcar que el Programa de Govern ofereix «una visió col·lectiva, amb noves polítiques per transformar el municipi».

Lluita contra el canvi climàtic

L’alcalde també va posar èmfasi en la lluita contra el canvi climàtic i la promoció d’una ciutat acollidora «independentment del gènere, l’edat, l’origen, les creences o l’orientació sexual» i va assegurar que l’objectiu és que «el benestar de les persones estigui en el centre de totes les polítiques».

Finalment, Ballart va aprofitar l’ocasió per remarcar que l’Ajuntament està «obert al diàleg, al pacte i la cooperació» i va assegurar que l’equip que encapçala està disposat a «sumar visions» per aconseguir «un objectiu comú».

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA