CONFISCACIÓ DE DROGUES

L'incendi en una vivenda de Terrassa deixa al descobert una plantació de marihuana

La Policia Municipal va intervenir un total de 178 plantes de marihuana, 261 cabdells i 35 targetes T-10

marihuana

marihuana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de detectar un incendi al carrer Segòvia de Terrassa, la Policia Municipal egarenca va descobrir una plantació de marihuana al domicili afectat.

Diumenge a la matinada, a la 01.25 h, la central del cos policial va rebre una trucada que informava que uns individus estaven sostraient gasolina de dos vehicles estacionats al carrer de Segòvia.

A l’arribar al lloc, els agents es van adonar que hi havia foc en una vivenda en aquest carrer i que els mateixos habitants l’havien aconseguit sufocar pels seus propis mitjans, segons relata la Policia Municipal. No obstant, es va donar avís al SEM, que va atendre els residents per inhalació de fum.

Gairebé 200 plantes intervingudes

Quan els agents van accedir al domicili per verificar l’extinció de l’incendi, van descobrir a l’interior una plantació de marihuana, per la qual cosa van procedir a la detenció del titular de la vivenda.

Notícies relacionades

Els agents de la Policia Municipal van realitzar la custòdia del domicili fins a l’arribada del secretari judicial, finalitzant el registre amb un total de 178 plantes de marihuana, 261 cabdells i 35 targetes T-10 intervingudes.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Incendis Drogues