La Policia de Terrassa denuncia un motorista que circulava sense permís i amb un ganivet "de grans dimensions»

El cos policial va enxampar el conductor del ciclomotor quan aquest va tenir un accident i va comprovar que conduïa sense permís

cielo-terrassa

cielo-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa va detenir dilluns passat 19 d’agost un motorista que circulava sense permís i portava un ganivet “de grans dimensions”.Una dotació policial va informar la central que estava seguint un ciclomotor ocupat per dues persones que havia fugit a l’observar el vehicle policial i va ser enxampat després de tenir un accident.

Les unitats policials van observar com el conductor del ciclomotor, durant la fugida, va perdre el control del vehicle i va caure a terra amb l’acompanyant que transportava. Es va requerir al lloc la presència del SEM perquè els ocupants del ciclomotor fossin atesos, si bé“les lesions no eren greus”, van explicar des del cos policial.

Presumpte delicte contra la seguretat viària

Una vegada es va personar el personal sanitari, va atendre el conductor i l’ocupant sense que s’hagués de procedir al seu trasllat a cap centre assistencial.

Notícies relacionades

La policia també va comprovar llavors que el conductor no estava habilitat per a la conducció del ciclomotor, ja que mai havia obtingut el permís corresponent, i es va procedir a instruir diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària. També es va efectuar una denúncia a la mateixa persona per “portar un ganivet de grans dimensions”.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA