AGAFAT IN FRAGANTI

La Policia de Terrassa deté una persona a qui li constaven tres requeriments judicials

L'arrest es va fer després de l'intent d'ocupació d'una vivenda

cielo-terrassa

cielo-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa va detenir diumenge passat 11 d’agost un home que havia intentat forçar la porta d’una vivenda i sobre la qual constaven tres requeriments judicials.

A les 23:28 h, el cos policial va rebre una trucada que informava que a la porta d’una vivenda del carrer de la Poetessa Caparà hi havia un grup de persones forçant el pany.

Al lloc es van dirigir diverses unitats policials que, a l’arribar, van veure com un home sortia corrents en direcció al carrer de Salmeron, on els agents van poder detenir-lo.

Dos requeriments a Barcelona i un a Sabadell

Després de fer les comprovacions corresponents, es va esbrinar que a aquesta persona li constaven tres requeriments judicials: un d’investigació, detenció i ingrés a presó, d’un jutjat de Barcelona i dos de recerca, detenció i presentació, d’un Jutjat de Barcelona i de Sabadell. Davant d’aquesta situació, es va procedir a la detenció de la persona.

Notícies relacionades

Quant a l’intent d’ocupació, es va evitar, malgrat que el pany del pany va resultar forçat. Al lloc es va personar el propietari de la vivenda, informant que presentaria denúncia dels fets.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA