El Ballet de Catalunya portarà a escena fets reals de la vida de Picasso

L'estrena mundial de la producció liderada per Wortmeyer tindrà lloc el 7 d'abril al Centre Cultural Terrassa

ballet

ballet

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ballet de Catalunya, que acull en residència el coreògraf australià Remi Wortmeyer, portarà a escena fets reals de la vida de l’artista Pablo Picasso a l’obra 'La ballarina de Picasso', segons ha informat la companyia en un comunicat.

Es tracta d’un ballet de dos actes inspirats en la figura d’Olga Khkhlova, ballarina dels ballets russos, que va ser la primera dona de l’artista, i també inspirat en el triangle amorós que es va formar entre el matrimoni i l’amant del pintor, Marie-Thérèse.

L’estrena mundial de la producció liderada per Wortmeyer tindrà lloc el diumenge 7 d’abril dins de la 36a Temporada BBVA de Dansa del Centre Cultural Terrassa.

El centre cultural acull durant dos mesos el coreògraf australià i ballarí principal de la Dutch National Ballet, per a qui aquesta obra és el seu primer gran ballet i que ha volgut que siguin els ballarins del Ballet de Catalunya els que la posin en escena.

Notícies relacionades

El 30 de març tindrà lloc un assaig obert al públic a la sala d’actes del Centre Cultural Terrassa, si bé l’assaig general tindrà lloc el dia abans de l’estrena amb mecenes i patrocinadors convidats.

Més notícies de Terrassa