29 maig 2020

Anar al contingut

Solidaritat

La Cecot reuneix més de 2.000 euros en un torneig de pàdel per a l'Hospital de Terrassa

Els fons serviran per materialitzar el projecte 'Somia amb una arc de Sant Martí per a l'àrea de pediatria de l'Hospital de Terrassa'

Europa Press

La Cecot reuneix més de 2.000 euros en un torneig de pàdel per a l'Hospital de Terrassa

La comissió de treball del Cercle Cecot de Joves Empresaris i el Club Cecot de Màrqueting i Vendes han reunit 2.345 euros en el VI Torneig Solidari de Pàdel per a l’Hospital de Terrassa.

Una quantitat que s’ha entregat a l’associació Unidos x Ellos per materialitzar el projecte 'Somia amb una arc de Sant Martí per a l’àrea de pediatria de l’Hospital de Terrassa', que pretén destinar els fons a la redecoració i un nou disseny de la planta, segons ha informat la Cecot en un comunicat.

És una iniciativa d’un grup de famílies egarenques amb fills amb malalties minoritàries i que busquen millorar l’experiència dels pacients al centre i també normalitzar i integrar l’estat dels nens amb patologies.

La inversió prevista per dur a terme el projecte és de 38.310 euros: 14.620 per cobrir les parets de pladur i 23.690 destinada al disseny, instal·lació i impressió del vinil.

El torneig de pàdel es va celebrar a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey i els organitzadors han garantit la disputa d’una setena edició el 2019, consolidant d’aquesta manera aquest esdeveniment esportiu solidari.

Més notícies de Terrassa en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Solidaritat