Solidaritat

La Cecot reuneix més de 2.000 euros en un torneig de pàdel per a l'Hospital de Terrassa

Els fons serviran per materialitzar el projecte 'Somia amb una arc de Sant Martí per a l'àrea de pediatria de l'Hospital de Terrassa'

h-de-terrassa---copia

h-de-terrassa---copia

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La comissió de treball del Cercle Cecot de Joves Empresaris i el Club Cecot de Màrqueting i Vendes han reunit 2.345 euros en el VI Torneig Solidari de Pàdel per a l’Hospital de Terrassa.

Una quantitat que s’ha entregat a l’associació Unidos x Ellos per materialitzar el projecte 'Somia amb una arc de Sant Martí per a l’àrea de pediatria de l’Hospital de Terrassa', que pretén destinar els fons a la redecoració i un nou disseny de la planta, segons ha informat la Cecot en un comunicat.

És una iniciativa d’un grup de famílies egarenques amb fills amb malalties minoritàries i que busquen millorar l’experiència dels pacients al centre i també normalitzar i integrar l’estat dels nens amb patologies.

La inversió prevista per dur a terme el projecte és de 38.310 euros: 14.620 per cobrir les parets de pladur i 23.690 destinada al disseny, instal·lació i impressió del vinil.

Notícies relacionades

El torneig de pàdel es va celebrar a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey i els organitzadors han garantit la disputa d’una setena edició el 2019, consolidant d’aquesta manera aquest esdeveniment esportiu solidari.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Solidaritat