EL DRAMA DE L'HABITATGE

Un home pendent de ser desnonat se suïcida a Terrassa

Els Mossos van trobar el cadàver del veí de 47 anys diumenge passat al seu domicili, d'on seria desallotjat per problemes econòmics

L'entitat Col·lectiu Sin Vivienda, que titlla l'ocorregut d'«assassinat», ha convocat una concentració de repulsa sota el lema 'Els bancs ens maten'

zentauroepp46323442 terrassa181220212056

zentauroepp46323442 terrassa181220212056

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un veí de 47 anys es va treure la vida la nit de diumenge passat al seu domicili del carrer del Gasòmetre de Terrassa (Vallès Occidental), d’on seria desnonat imminentment després dels seus problemes econòmics a l’hora d’atendre els pagaments de l’immoble.

Els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver de l’home que, segons ha publicat ‘Terrassa notícies’, es va penjar. Concretament, el ciutadà, que patia malalties físiques, esperava una ordre de desnonament.

Arran d’aquests tràgics fets, l’entitat Col·lectiu Sense Vivenda ha convocat avui a les 18:00 h davant l’Ajuntament de Terrassa una concentració de protesta sota el lema ‘Els bancs ens maten. “Un nou assassinat per un desnonament del banc Sareb a un home de 47 anys”, resa la convocatòria. Fonts de la Sareb, no obstant, han negat a aquest diari que aquesta entitat sigui propietària de l’immoble.

Va ocupar un pis després de no poder pagar la hipoteca

Segons informa ‘Terrassa notícies’l’home, després de no poder fer front al pagament de la seva casa hipotecada, l’havia llogat i, conseqüentment, havia ocupat il·legalment un pis el propietari del qual els va denunciar a ell i la seva dona i que els desnonaria imminentment.

D’altra banda, tant la PAH Terrassa com l’Associació de Veïns Segle XX, barri al qual pertanyia la víctima, han emès en xarxes socials comunicats crítics amb ens responsables polítics encarregats de gestionar la problemàtica de la vivenda.

Notícies relacionades

“Volem lamentaraquesta mort innecessàriai trista que mai no s’havia d’haver produït. Denunciem la indiferència i la inacció dels governs responsables polítics que permeten que l'habitatge es converteixi en una mera especulació que pateixen els ciutadans. S'ha d'acabar amb elsvoltors sense escrúpols, amb els assassins delinqüentsque davant de l'especulació juguen amb la misèria i la falta de drets. Esperem i desitgem que s'acabi amb aquesta situació d'una vegada i aquesta sigui l'última víctima, buscant i aplicant solucions eficients al servei de les persones i acabant amb els especuladors i criminals. Davant dels problemes de vivenda, exigim solucions”, lamenta el col·lectiu veïnal.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Desnonaments