Empresa

L'empresa egarenca Venair s'estableix a l'Àfrica amb una filial a Johannesburg

La companyia preveu arribar al mig milió d'euros en vendes el 2020

venair 011 2 284f7509

venair 011 2 284f7509

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’empresa catalana Venair s’estableix a Sud-àfrica amb l’obertura d’una filial a Johannesburg. Des d’aquesta oficina, la companyia amb seu a Terrassa, comercialitza al continent tubs de silicona per al transport de productes alimentaris i farmacèutics durant els processos de producció a les fàbriques.

Venair, que té una facturació de 30 milions d’euros, preveu arribar al mig milió d’euros en vendes el 2020 des de la seva filial sud-africana. Per a aquest projecte d’internacionalització la firma egarenca ha comptat amb el recolzament d’ACCIÓ, a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Johannesburg.

L’analista de negocis, Carles Duarte, explica que fins ara treballaven al mercat africà “a través de distribuïdors” i que la seva “intenció és controlar tot el mercat del sud de l’Àfrica des de l’oficina de Johannesburg”. L’empresa espera consolidar el rol d’aquesta primera oficina a l’Àfrica el pròxim any i preveu obrir-ne d’altres pròximament per cobrir més països.

Notícies relacionades

Venair treballa també per a altres sectors com el cosmètic, el biotecnològic, el químic o l’aeronàutic. L’empresa exporta el 90% de les seves vendes i té presència física a 18 països, tot i que té negocis a més de 50 mercats repartits per tot el món. Fundada el 1986, té una facturació de 30 milions d’euros i una plantilla de 350 treballadors.

Més notícies de Terrassa 

Temes:

Empreses