Canvi de Junta

Minyons demana girar full i treballar en cooperació amb la Coordinadora de Colles Castelleres

La colla egarenca advoca per iniciar una "nova etapa" arcada per la "lleialtat recíproca i la concordança"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Minyons de Terrassa vol aprofitar el canvi de junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per iniciar una “nova etapa” marcada per la “lleialtat recíproca, la concordança i la voluntat d'arribar a acords”.

La formació castellera ho ha anunciat així en un comunicat en què ha admès que l'any passat es van produir decisions en les quals no sempre va estar encertada.

“Emplacem a la Coordinadora i al conjunt de colles castelleres a girar full i treballar junts per a la millor projecció del món casteller”, apunten els camises malva.

D'aquesta manera deixen enrere les desavinences que van sorgir durant el 2017 pel tema dels drets d'imatge i la propietat intel·lectual de les actuacions castelleres. Així, reiteren la necessitat de resoldre els debats de portes endins i evitar el soroll extern innecessari que compliquen la dinàmica dels diferents equips de treball.

Notícies relacionades

Minyons agraeix als membres de la junta sortint el seu temps i la seva dedicació i desitja a la nova “èxits i encerts”. Al mateix temps, espera que aquest any sigui una etapa per treballar des de la concòrdia i la cooperació.

Més notícies de Terrassa