Festival

Macaco, La Raíz i Sense Sal actuaran al Canet Rock 2018

La banda egarenca s'estrena en el festival amb el seu particular pop-folk festiu, que incorpora nous sons provinents de l'electrònica

El grup egarenc Sense Sal actuarà per primera vegada al Canet Rock. 

El grup egarenc Sense Sal actuarà per primera vegada al Canet Rock.  / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

Macaco, La Raíz i els egarencs Sense Sal actuaran en la cinquena edició de Canet Rock 2018, que se celebrarà el 7 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar, segons han informat els seus organitzadors.

Aquestes tres bandes són les primeres confirmacions del cartell del festival de l'any que ve, que oferirà dotze hores de música i s'allargarà fins a trenc d'alba de l'endemà.

Macaco presentarà alCanet Rock cançons inèdites del seu nou disc, combinades amb grans èxits dels seus últims temps, mentre que la banda valenciana La Raíz, que ja va estar al Canet Rock el 2016, interpretarà els temes festius i compromesos del seu disc "Entre poetas y presos".

Notícies relacionades

Per la seva banda, Sense Sal s'estrena per primera vegada en el festival amb el seu particular pop-folk festiu amb nous sons provinents de l'electrònica. La banda de Terrassa presentarà al Canet Rock un directe ple de ritmes ballables, on les seves dues veus protagonistes seran el violí i la trompeta. 

Més notícies de Terrassa