Comerç

Carrefour recupera el seu hipermercat a Terrassa

La nova superfície comercial ocuparà 52 persones i comptarà amb 10.250 metres quadrats

carrefour

carrefour

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

Carrefour reobrirà un hipermercat al sector Montserrat de Terrassa el proper 23 de febrer, que significarà la creació de 52 nous llocs de treball en diferents seccions i tindrà 10.245 metres quadrats.

Es tracta d'una de les superfícies comercials que estan dins del procés d'adquisició de la firma francesa dels centres del grup espanyol Eroski, amb la qual cosa aquesta cinquantena de llocs de treball se sumaran a la plantilla actual conformada per 107 treballadors, segons ha explicat el director territorial de Carrefour a Catalunya, Jesús Inarejos.

Aquestes contractacions s'han fet d'acord amb l'Ajuntament de Terrassa i han rebut 120 candidatures, i a més hi ha hagut "una alta resposta", ha indicat la responsable regional de Recursos Humans, Arantxa Giménez, en referència a trasllats, especialment entre els 19 centres de la província de Barcelona.

Inarejos ha subratllat que "l'assortiment" diferenciarà aquesta superfície comercial respecte a l'altra de la mateixa companyia, coneguda com Carrefour Vallès a la zona de Can Parellada i a escassos quilòmetres,  i que ve a completar l'oferta comercial a la zona de Montserrat.

Els treballs d'adaptació han arrencat aquesta setmana per reobrir el dia 23 i "de mica en mica" s'anirà invertint per canviar l'hipermercat, ha precisat el director territorial, encara que el més important “ja estarà visible a finals de mes”, ha apuntat.

Inarejos no ha detallat números de la inversió ni de la facturació estimada perquè sigui un centre comercial rendible, i s'ha limitat a subratllar que espera que "es superin les expectatives".

Sobre l'Eroski de Sant Cugat del Vallès, un altre dels afectats en aquest procés de reconversió, Inarejos ha afirmat que existeix l'acord "per a la transformació" i que es tracta d'un procediment que es va fent a poc a poc.

Notícies relacionades

La multinacional compta amb 25 hipermercats, 38 supermercats i 72 Carrefour Express i comerç online a Catalunya.

Més notícies de Terrassa