Els Minyons de Terrassa descarreguen per primera vegada la tripleta màgica a Barcelona

Els egarencs també converteixen Rubí en plaça de nou

Els Minyons de Terrassa tanquen el cap de setmana amb dues actuacions d’alta gamma

Els Minyons de Terrassa tanquen el cap de setmana amb dues actuacions d’alta gamma / Minyons de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Terrassa

La primera aposta dels Minyons de Terrassa del cap de setmana va ser dissabte a la tarda. Dins del marc de la Festa Major de Rubí, els malves actuaven acompanyats pels Castellers de Rubí, els Castellers de Mollet i els Tirallongues de Manresa. Una actuació que va donar com a resultat una nova plaça de nou en territori català, la de Pere Aguilera de Rubí.

En l'actuació, a banda del 3d9 amb folre, també s'hi va poder veure, per part dels Minyons, el 5d8 i el 4d8, un castell que l'endemà es va alçar un pis més. La diada va acabar amb el pilar de 6.

Diumenge era el torn de la Festa Major del Camp d’en Grassot, al passeig de Sant Joan de Barcelona. El castell d'inici dels egarencs va ser el plat fort de la setmana, el 4d9 amb folre, que va pujar molt quadrat de mides i que es va descarregar amb solvència. En segona ronda es va optar pel 3d9 amb folre, el castell número 200 descarregat pels Minyons, i el 35è 3d9 amb folre que els malves han descarregat a la capital catalana. En tercera ronda es va completar el 5d8, el desè d'engany. El pilar de 6 va posar punt final a l'actuació dels Minyons.

Després de la feina del cap de setmana ara toca continuar assajant per a la gran actuació a la Festa Major de Terrassa. En aquest sentit, els malves fan una crida a la població egarenca i, amb el lema “La Festa Major a Minyons ja ha començat”, els convida a participar en els assajos i a ajudar-los a acomplir els reptes plantejats.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa