Chenoa, Txarango i el Dúo Dinámico, entre els protagonistes de la Festa Major de Terrassa

Les celebracions, que es faran entre el 4 i el 9 de juliol, inclouen més de 283 activitats culturals, esportives i d'oci

Jordi Ballart presenta el programa de la Festa Major 2014 al parc de Vallparadís

Jordi Ballart presenta el programa de la Festa Major 2014 al parc de Vallparadís

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Terrassa

La Festa Major de Terrassa 2014, que se celebrarà entre el 4 i el 9 de juliol, té un programa que inclou 283 activitats culturals, esportives i d'oci adreçades a tots els públics i per a tots els gustos. Així presentava la setmana passada aquesta nova edició de la Festa Major l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, des del parc de Vallparadís com a representació de l'“esperit de la festa a l'aire lliure, que es troba en tots els carrers i places de la ciutat”.

Ballart ha destacat la quantitat de concerts que hi haurà durant les Festes, amb més de 100 actuacions. Es dóna protagonisme als grups i cantants egarencs, que actuaran en 7 de cada 10 concerts, però també destaquen noms com els de Chenoa, Els Pets, Txarango, Pitingo, el Dúo Dinámico i La Troba Kung-fu.

Entre les activitats esportives, les novetats més destacades són el Torneig de Tennis de Dobles Ciutat de Terrassa, i el I Open de Petanca. En total es podrà gaudir de 43 activitats, en què s'implicaran més de 30 entitats esportives de la ciutat.

Promoció de la ciutat

L'edició 2014 de la Festa Major té un pressupost de 371.000 euros, 284.000 dels quals paga l'Ajuntament de Terrassa. Ballart recorda la importància de la festa per a la promoció de la ciutat, especialment per al sector de l'hostaleria i el comerç. Segons les estimacions, cada euro de diner públic invertit en la Festa Major es multiplica per set pel cap baix.

Relacionat amb el comerç, es presenta enguany una novetat, l'Stic de Festa, un producte artesà creat pel Gremi Comarcal de Pastisseria i el de Pastissers de Terrassa i Comarca, inspirat en l'hoquei com a senya identificadora de la ciutat.

A més, com és tradició, es preparen iniciatives solidàries per aconseguir fons per al Rebost de Terrassa, entre les quals es troben el mocador solidari per un euro, la samarreta solidària per tres euros i la bandera de Terrassa per un euro. “La Festa Major és la gran festa de tothom, i volem que arribi a totes les persones i que generi orgull entre els seus ciutadans”, conclou Ballart.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa

 

Temes:

Txarango