Tennis

Granollers torna a la final de dobles a Wimbledon

Granollers torna a la final de dobles a Wimbledon
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Per segon any Marcel Granollers tindrà l’oportunitat de guanyar el torneig de Wimblendon després de classificar-se per a la final al vèncer, junt amb l’argentí Horacio Zeballos, els alemanys Kevin Krawietz i Tim Puetz per 6-4 6-3. Serà la segona final que la parella hispanoargentina disputin junts a l’All England Lawn Tennis Club, després d’haver perdut el 2019.

«És una gran alegria. Estem molt contents de ser en una altra final i motivats per guanyar-la», assegurava Granollers. Als seus 37 anys, continua perseguint un títol de Grand Slam que se li ha escapat en cada oportunitat anterior a les finals disputades; a més de la de Wimbledon, el 2014 va perdre a Roland Garros i l’Obert dels Estats Units, fent parella amb Marc López, amb qui va guanyar el Masters el 2012, mentre que amb Zeballos va perdre també la final de l’Obert dels Estats Units del 2019.

Els rivals de Granollers i Zeballos seran el neerlandès Wesley Koolhof i el britànic Neal Skupski, caps de sèrie número 1. «Estan tenint una bona temporada i serà un duel bonic», destacava Granollers.

Notícies relacionades

A la final del 2019 el català i l’argentí van caure també davant els número 1 llavors, els croats Mate Pavic i Nikola Mektic, tot i que aleshores el torneig encara es disputava a cinc sets. «En tres sets és més estressant i més sobre herba, on una errada et deixa fora,» recordava Granollers. La parella finalista es va imposar en primera ronda als colombians Juan Sebastián Cabal i Robert Farah en tres ‘tie-break’, l’últim 11-9, després de salvar un ‘match ball’ amb 5-4 en contra en el tercer set.

Granollers buscarà aquest dissabte el seu 25è títol de dobles en 49 finals disputades en la seva carrera. Aquest any va arribar, amb Zeballos, a les semifinals de Roland Garros i Austràlia, a més d’una final a Ginebra. L’últim títol el van aconseguir sobre l’herba del torneig de Halle del 2022. Aquest divendres buscarà també el seu passi a la final de dobles femení la castellonenca Sara Sorribes, que forma parella amb la txeca Marie Bouzkova.

Temes:

Wimbledon