Les reaccions

Alcaraz: «Ha sigut dur, estem fotuts»

Alcaraz: «Ha sigut dur, estem fotuts»

EFE

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

«És dur. Estem fotuts. Ningú vol perdre», deia Carlos Alcaraz, que va aparèixer davant els periodistes amb una gorra ben encaixada i amb poques ganes de somriure. No va posar excuses. «Fa bastant mal anar-se’n de la pista d’aquesta manera, en unes semifinals de Grand Slam», destacava el jove tennista murcià.

Havia passat poc temps després de la derrota contra Djokovic per entendre què havia passat. «He entrat més tens del compte i no he sabut relaxar-me. He estat així tot el partit. Si no t’intentes treure aquesta tensió des del principi, després passa factura. La intensitat dels dos primers sets ha sigut molt gran i Djokovic t’esprem a cada punt», insistia. 

Evitar errors

Alcaraz volia «ser positiu» després de la derrota. Va evitar parlar de cap error en la preparació de la semifinal o en els descansos que feia sense entrenar el dia abans dels partits. En teoria, eren per recuperar el cos i fer treball físic. No el van ajudar contra Djokovic. «Tenim l’emoció a flor de pell, tots. Hi haurà un moment de parlar tots del que ha passat avui», va destacar.

«Ha sigut complicat controlar les rampes. Primer la mà, després les cames, i després tot el cos. Toca entrenar més. L’experiència es queda al meu cap perquè pugui manejar aquestes situacions millor de com ho he fet», admetia.  

Sense retrets

Sobre la seva decisió de continuar jugant lesionat va valorar que hagués sigut pitjor retirar-se. «M’hauria fet més mal. He intentat buscar solucions. En el tercer set era molt complicat, però en el quart tenia un 1% de possibilitats i he intentat aferrar-m’hi. Però jugar contra Novak en aquestes condicions era molt complicat».

Notícies relacionades

L’actitud de Djokovic celebrant els punts no li va semblar reprotxable a Alcaraz. «Cada jugador és com és. No és fàcil tancar els partits en situacions així i això t’ajuda a no abaixar la intensitat. Ho ha fet bé. Jo també ho faria» .

Pendent de Queen’s

Alcaraz té previst tornar aquest dissabte mateix a Múrcia per descansar uns dies i decidir si viatjarà a Londres per jugar el torneig de Queen’s (19 al 25 de juny) per preparar la temporada d’herba i jugar a Wimbledon (3 al 16 de juliol).