TENNIS

Robatori d’un rellotge de 70.000 euros al tennista búlgar Dimitrov a Barcelona

Robatori d’un rellotge de 70.000 euros al tennista búlgar Dimitrov a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tennista búlgar Grigor Dimitrov, a Barcelona per participar en l’Open Barcelona Banc Sabadell que comença aquest dilluns, va patir el robatori d’un rellotge de luxe divendres quan tornava d’entrenar, segons avança ElCaso.com.

El jugador, de 31 anys, era dins el seu cotxe, a l’avinguda de Sarrià, quan una motocicleta se li va acostar i li va tancar el retrovisor del cotxe. La intenció dels lladres era que el tennista tragués la mà per la finestra per recol·locar el retrovisor. És el que va fer, aliè a la persecució discreta a què l’estaven sotmetent, i és llavors quan li van arrencar el rellotge del canell. Un rellotge de la marca Bianchet, valorat en uns 70.000 euros.

El tennista no es va aturar i al cap d’una estona, ja de nit, es va presentar en una comissaria dels Mossos d’Esquadra i va presentar la denúncia. No s’ha pogut localitzar encara els lladres, que van fugir, ni tampoc s’ha pogut recuperar el rellotge.

Acord amb Rolex

Notícies relacionades

Els investigadors sospiten que els lladres són professionals napolitans, que s’han desplaçat a Barcelona per cometre aquest tipus de delictes i fugir. Fa poc Robert Lewandowski ja va ser objecte d’un intent de robatori del seu rellotge a la sortida de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i nombrosos turistes han patit assalts similars en els últims temps.

Dimitrov, que ha de debutar en el torneig barceloní dimarts, és el número 25 de la llista ATP i fa uns anys va firmar un acord comercial amb la marca Rolex, tot i que el rellotge que li han robat a Barcelona no era d’aquesta marca.