Tennis

Djokovic pateix en la seva reaparició i Nadal confirma la seva absència a Indian Wells i Miami

El tennista serbi va necessitar tres sets per desfer-se del txec Machac (130 mundial)

Djokovic pateix en la seva reaparició i Nadal confirma la seva absència a Indian Wells i Miami
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

La tornada de Novak Djokovic al circuit en el torneig de Dubai no ha sigut tan plàcida com podia esperar. L’actual número 1 mundial va necessitar 2 hores i 27 minuts per desfer-se del txec Tomas Machac (130 mundial), de 22 anys i que venia de la fase prèvia, a qui es va imposar per 6-3, 3-6 i 7-6 (1).

Djokovic ha sumat la 18a victòria consecutiva des que va perdre el mes de novembre passat la final del Masters 1000 de París-Bercy davant el danès Holger Rune. Des d’aquell dia el tennista serbi va acabar l’any conquerint el Masters a Torí i va començar el 2023 conquerint els títols a Adelaida i l’Open d’Austràlia, el 22è Grand Slam de la seva carrera. El tennista serbi tornava al circuit després de 30 dies i aquesta setmana suma 378 setmanes com a número 1 mundial, superant l’històric rècord de l’alemanya Steffi Graf, amb 377.

Notícies relacionades

Aquest mateix dimarts Rafael Nadal ha confirmat oficialment a l’ATP la seva absència als Masters 1000 d’Indian Wells i Miami a l’estar encara recuperant-se de la lesió patida al maluc en el passat Open d’Austràlia. «Estic trist de no poder competir a Indian Wells i Miami, però espero veure tots els meus fanàtics nord-americans durant la gira d’aquest estiu», ha comentat en el seu compte de Twitter Nadal, que ha començat ja la seva preparació per a la terra batuda, possiblement a Montecarlo (9 d’abril).

Nadal, actual número 8 mundial, tindrà molt complicat mantenir-se en el ‘top 10’, al no poder defensar els 600 punts guanyats a la final d’Indian Wells de l’any passat.