Número u del món

Alcaraz es perdrà l’Open d’Austràlia per una lesió

Alcaraz es perdrà l’Open d’Austràlia per una lesió

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tennista espanyol Carlos Alcaraz, número u del món, ha anunciat a les xarxes socials que no disputarà l’Open d’Austràlia per una lesió al múscul semimembranós de la cama dreta.

«Quan estava en el millor moment de la pretemporada, m’he lesionat en un gest fortuït i forçat entrenant, aquest cop al múscul semimembranós de la cama dreta. Havia treballat moltíssim per arribar al meu millor nivell a Austràlia», va indicar a Twitter Alcaraz, que va confirmar la seva baixa per al primer Grand Slam de la temporada.

«Desgraciadament no podré jugar ni el Care A2+Kooyong ni l’Open d’Austràlia. És un moment dur, però he de ser optimista, recuperar-me i mirar cap endavant. Ens veiem (a Austràlia) el 2024», va afegir el número u del món.

Alcaraz va disputar els últims partits en el torneig d’exhibició de Mubadala i afrontava la preparació per al començament de la temporada.

Notícies relacionades

El murcià, que va acabar el 2022 amb cinc títols, entre els quals l’Open dels Estats Units, el seu primer Grand Slam, tenia prevista la tercera participació al Melbourne Park, escenari de l’Open d’Austràlia. En la primera edició que va jugar, després de disputar la fase prèvia, va caure en la segona ronda contra el suec Mikael Ymer.

El curs passat, va perdre en tercera ronda contra l’italià Matteo Berrettini.