Fase de grups

Espanya, pendent d’Alcaraz per a la Copa Davis

El murcià decidirà després de conversar amb el capità Sergi Bruguera si debutarà dimecres contra Sèrbia o divendres contra el Canadà

Alcaraz aterriza en Valencia para estrenar su flamante número uno mundial en la fase de grupos B de la Copa Davis en Valencia con el equipo español

Alcaraz aterriza en Valencia para estrenar su flamante número uno mundial en la fase de grupos B de la Copa Davis en Valencia con el equipo español / Ana Escobar (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La Copa Davis serà aquesta setmana a València l’escenari en el qual Carlos Alcaraz estrenarà la seva condició de número u del tennis mundial. Així ho ha confirmat aquest matí després d’aterrar a la terminal de vols privats de la capital valenciana, procedent de Nova York després del seu triomf en l’Open dels EUA. Una conversa amb el capità Sergi Bruguera determinarà si pot participar en el partit contra Sèrbia dimecres o si es reserva per divendres contra el Canadà.

Notícies relacionades

«Estic molt content, soc aquí per aportar el meu gra de sorra a l’equip», ha declarat a l’arribar. Sobre si estarà en condicions de jugar dimecres, va respondre: «Encara no ho sé. Acabo d’arribar i m’he d’instal·lar en l’equip; ja ho veurem». El cansament acumulat i la intensitat dels últims dies pot fer que la seva participació amb l’equip es posposi fins divendres.

Espanya afronta la fase de grups de la Copa Davis a València, on comparteix grup amb Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud, i buscarà un dels dos bitllets a la fase final, que es disputarà a Màlaga al novembre. Novak Djokovic, la gran estrella sèrbia, no participarà per «motius personals» en una competició que va començar dimarts amb el Canadà-Corea del Sud.