L’Obert de tennis dels EUA

Alcaraz: «És el millor partit de la meva carrera»

«¿Tiafoe? Serà molt dur, però ara vull disfrutar amb el meu equip i la meva família del moment», assegura el tennista murcià

Alcaraz: «És el millor partit de la meva carrera»

EFE / Jason Szenes

1
Es llegeix en minuts

L’espanyol Carlos Alcaraz ha assegurat aquest dijous que el partit de quarts de final de l’Obert dels Estats Units que ha guanyat a l’italià Jannik Sinner després de cinc hores i quinze minuts de batalla és el millor que ha jugat en la seva carrera i que el recordarà tota la seva vida.

«Em sento molt, molt content d’haver tirat endavant un partit tan complicat contra Jannik. El nivell que hem mostrat ha sigut espectacular. Tots dos ens hem portat al límit. Ara toca disfrutar d’aquest moment», va dir Alcaraz en espanyol en la roda de premsa posterior al partit de la pista Arthur Ashe.

«És el millor partit que he jugat en tota la meva carrera, sens cap dubte. Des de la primera bola fins a l’última hem tingut una qualitat immensa, tant Jannik com jo», va prosseguir.

«En tots els sets hi ha hagut puntassos, tots dos hem estat a punt de perdre. És un partit que tant Jannik com jo recordarem la resta de la nostra carrera», va afirmar.

El murcià va considerar que Sinner i ell representen el present i el futur del tennis i que tenen «una gran carrera al davant».

«Mentre hi siguin Rafa [Nadal], [Novak] Djokovic i [Roger] Federer, ells seran els millors i la seva rivalitat sempre serà la més important. Però hem demostrat que som el present i que tenim una llarga carrera al davant», va dir.

Notícies relacionades

A Alcaraz l’espera una semifinal contra Tiafoe, un rival que ve jugant un gran tennis i que va eliminar en aquest torneig Rafa Nadal i el rus Andrei Rublev.

«Serà molt dur, tots coneixem el nivell de Frances, va derrotar Nadal i Rublev, està jugant un tennis increïble, estima aquest ambient. Ho hauré de donar tot, però ara estic disfrutant d’aquest moment. Tinc un dia de descans, però ara disfrutaré amb el meu equip i la meva família», va afirmar Alcaraz.