Open dels EUA de tennis

Nova York se li torna a resistir a Muguruza

En un partit dur i amb oportunitats, cau 5-7, 6-3 i 7-6 (12-10) contra Petra Kvitova

Nova York se li torna a resistir a Muguruza

USA Today Sports

1
Es llegeix en minuts
Idoya Noain
Idoya Noain

Corresponsal als EUA

Ubicada/t a EUA

ver +

Nova York se li continua resistint a Garbiñe Muguruza. Després de victòries en les dues primeres rondes que van ser una injecció d’energia i motivació per a la tennista en un any «complicat», i malgrat disputar un partit en què ha desplegat el seu millor tennis en molt temps, Muguruza no ha pogut amb una altra campiona de grans, Petra Kvitova, que s’ha imposat per 5-7, 6-3 i 7-6 (12-10).

La derrota és més dolorosa, si és possible, perquè la hispanoveneçolana, que ha arribat a posar-se 5-2 en el tercer set, ha tingut amb la restada dues boles de partit que ha desaprofitat. I tot i que ha salvat tres opcions de la txeca de segellar el partit en el ‘tie-break’, ha acabat cedint en la quarta.

Notícies relacionades

Malgrat el resultat, Muguruza marxa satisfeta i fins i tot orgullosa. Perquè en el partit, un autèntic thriller en què ho ha donat tot a la pista, nota que ha recuperat «l’esperit de lluita i el tennis».

«És dur. Estic dolguda però no trista. No tinc res per retreure’m i això és important», ha explicat. I li ha faltat «aquest petit pas endavant» de guanyar una jugadora de nivell com Kvitova, i sap que necessita guanyar una mica de la confiança que potser l’hauria ajudat a aprofitar les seves dues oportunitats. Però haurà de ser en un altre torneig.