Serena Williams creu que continuarà vinculada al tennis després de la seva retirada

La nord-americana ha debutat amb victòria en el que serà el seu últim Obert dels EUA

Serena Williams creu que continuarà vinculada al tennis després de la seva retirada

EFE / JASON SZENES (Efe)

1
Es llegeix en minuts

Serena Williams va assegurar aquest dilluns, després de debutar amb victòria en el que serà amb tota probabilitat l’últim Obert dels Estats Units de la seva carrera, que continuarà vinculada al tennis fins i tot després de la seva retirada, a la qual continua sense donar una data explícita.

«Estimo aquest esport i crec que m’ha donat molt. M’ha donat una plataforma que mai havia pensat que pogués tenir. No em veig sense ser part del món del tennis. No sé de quina manera continuaré vinculada al tennis. No sé com ho faré, però crec que hem fet un camí massa llarg junts per sortir-ne definitivament», va afirmar en la roda de premsa posterior al seu partit. La nord-americana va anunciar recentment que està preparada per deixar el tennis i, tot i que sense dir-ho de manera explícita, va suggerir que serà després d’aquest Obert dels Estats Units.

«Evolucionar»

«Prefereixo la paraula ‘evolucionar’ perquè crec que estic en un moment de la meva vida en què no m’estic necessàriament retirant, estic evolucionant», va dir. «Ara em sento diferent [...] A mesura que jugo tornejos, sento cada vegada més que puc estar fora del tennis. És una sensació dura. Però és el moment d’evolucionar. Crec que és important, perquè hi ha moltes coses que vull fer», va afegir.

Notícies relacionades

Serena ha tingut una rebuda especial a la pista Arthur Ashe de Flushing Meadows, amb pancartes i cartells amb missatges com ara «Gràcies, Serena», «La més gran de tots els temps», «Reina de la pista» i «Benvinguts al xou Williams».

La nord-americana va expressar el seu profund agraïment per la rebuda, tot i que va reconèixer que encara no s’ha fixat gaire en el que deixa com a llegat. «No m’he fixat gaire en l’impacte que he tingut. Ho entenc, però no he meditat o pensat en això. Aviat tindré molt temps per fer-ho. Estic molt agraïda per les mostres d’afecte. Les noto, però no em fixo gaire en això. Segueixo aquí de moment i estic disfrutant», va afirmar.