Tennis

Nadal tanca amb derrota la preparació per a Wimbledon

  • L’astre balear va caure en l’exhibició de Hurlingham davant el canadenc Felix Auger-Aliassime (7-6 [6], 4-6 i 10-3).

Nadal tanca amb derrota la preparació per a Wimbledon

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espanyol Rafael Nadal va sucumbir aquest divendres en l’exhibició de Hurlingham davant el canadenc Felix Auger-Aliassime (7-6 [6], 4-6 i 10-3) i tanca amb derrota la seva preparació per a Wimbledon. L’espanyol, que va vèncer dimecres a Stanislas Wawrinka en aquesta mateixa pista, va caure en el superdesempat final després de més de dues hores de partit.

Nadal va treure sensacions positives del partit malgrat la derrota i és que, a més de dues hores necessàries de ritme a les cames, no va perdre ni una vegada el servei i no va concedir ni una pilota de ruptura amb el seu servei. Tanmateix, una inoportuna doble falta amb 6-6 en el primer ‘tie-break’ el va condemnar a perdre el primer parcial.

«Objectiu complert»

Es va recuperar en el segon, en què va inclinar Auger-Aliassime amb una ruptura en el cinquè joc, però va cedir en el ‘break’ final, on el canadenc va estar intractable. Nadal i Auger-Aliassime es podrien tornar a veure les cares en els quarts de final de Wimbledon, tal com va oferir el sorteig d’aquest divendres. El manacorí ja el va derrotar aquesta temporada a Roland Garros, en cinc sets.

«L’objectiu està complert: jugar un parell de partits aquí. Aquesta vegada Auger-Aliassime ha sigut una mica millor que jo, així que enhorabona per a ell. He de continuar treballant en els dies que queden, però en trec coses positives». Nadal debutarà dimarts vinent contra l’argentí Francisco Cerúndolo a la primera ronda de Wimbledon, per a la qual cosa continuarà preparant-se en els pròxims tres dies. Mai s’ha enfrontat a l’argentí.

Tres anys sense jugar

Notícies relacionades

«Necessito millorar, però com sempre. Així és la nostra vida. Cada dia cal intentar ser millor. No he jugat en tres anys en aquesta superfície, així que cada dia és un test, una oportunitat per ser millor. Espero estar llest per al començament de la competició», va afegir Nadal.

L’espanyol va disputar aquest partit després d’entrenar-se al matí a les instal·lacions de Wimbledon. Nadal, a qui el sorteig del quadro principal el va agafar a les pistes d’entrenament, es va exercitar durant una hora i mitja amb el nord-americà Frances Tiafoe.