Obert d’Austràlia

Nadal i Alcaraz passen a la tercera ronda d’Austràlia sense cedir cap set

Nadal i Alcaraz passen a la tercera ronda d’Austràlia sense cedir cap set
1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal ha superat la segona ronda de l’Obert d’Austràlia sense massa problemes. El campió del 2009 s’ha imposat a l’alemany Yannick Hanfmann per 6-2, 6-3 i 6-4 . Igual que el tennista balear Carlos Alcaraz ha passat a la tercera ronda sense cedir cap set a l’imposar-se al serbi Dusan Lajovic per 6-2, 6-1 i 7-5.

Nadal ha necessitat 2 hores i 40 minuts per desfer-se del tennista alemany (128è mundial) i s’ha sentit amb bones sensacions per apuntar-se la quarta victòria consecutiva en un 2022 que ha arrencat amb el títol al Melbourne Summer Set. El seu pròxim rival, el rus Karén Khatxànov (28è mundial) ja serà una bona prova de cara a les seves opcions en el torneig. El balear compta amb un cara a cara positiu amb el rus de 7-0.

Com Nadal, Carlos Alcaraz tampoc ha tingut problemes per passar a tercera ronda contra el veterà Dusan Lajovic (39è mundial) i millorar el seu millor resultat a l’Obert d’Austràlia, on l’any passat va caure en segona ronda. El tennista murcià de 18 anys i 31è mundial jugarà aquest divendres contra l’italià Matteo Berrettini (7è mundial), que ha guanyat Stefan Kozlov per 6-1, 4-6, 6-4 i 6-1. Badosa, imparable

Carlos AlcarazMatteo Berrettini . Badosa, imparableEn el torneig femení Paula Badosa també s’ha classificat per la via rapida al desfer-se de la italiana Martina Trevisan per un contundent 6-0 i 6-3.

Notícies relacionades

La tennista catalana, que dissabte es va proclamar campiona del WTA 500 de Sydney, ha dissipat els dubtes sobre el seu físic després de rebre tractament mèdic durant la primera mànega del seu primer partit, contra l’australiana Ajla Tomljanovic.

En tercera ronda Badosa, després de tancar el pas amb una hora i deu minuts, es creuarà amb la ucraïnesa Marta Kostyuk, botxí de la seva amiga Sara Sorribes 7-6 (5) i 6-3.