Inversió del tennista serbi

Djokovic compra el 80% d’una biotecnològica danesa que desenvolupa un tractament contra la covid

Djokovic compra el 80% d’una biotecnològica danesa que desenvolupa un tractament contra la covid

REUTERS / Christopher Pike

1
Es llegeix en minuts

El tennista serbi Novak Djokovic té una participació del 80% en la firma de biotecnologia danesa QuantBioRes, que té per objectiu desenvolupar un tractament mèdic per contrarestar la covid-19, segons va explicar dimecres a Reuters el director executiu de la companyia.

El director executiu Ivan Loncarevic, que es va descriure a si mateix com un empresari, va dir que la inversió es va realitzar el juny del 2020, però es va negar a dir la quantitat.

QuantBioRes té al voltant d’11 investigadors treballant a Dinamarca, Austràlia i Eslovènia, segons Loncarevic, que va emfatitzar que estaven treballant en un tractament, no en una vacuna.

La companyia està desenvolupant un pèptid (un compost format per un nombre reduït d’aminoàcids que impedeix que el coronavirus infecti la cèl·lula humana i espera llançar assajos clínics a la Gran Bretanya aquest estiu, va afegir.

Notícies relacionades

Un portaveu de Djokovic no ha respost a la petició de comentaris de Reuters.

El número u del tennis ha sigut notícia aquesta setmana per la seva deportació d’Austràlia diumenge passat, on es va desplaçar per disputar l’Open, la primera cita del Grand Slam, al no estar vacunat contra el coronavirus. Els advocats del número u mundial van plantejar una batalla legal que va acabar, després d’11 dies, amb la sentència en contra dels seus interessos en el Tribunal Federal.