L’Obert d’Austràlia

Muguruza debuta sense problemes

Bautista pateix per arribar a la segona ronda

Muguruza debuta sense problemes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En tot just una hora i mitja Garbiñe Muguruza ha resolt el seu debut a l’Obert d’Austràlia amb una clara victòria contra la francesa Clara Burel (77a mundial), a qui s’ha imposat per 6-3 i 6-4. L’última campiona del Masters femení i tercera favorita a Melbourne no ha tingut problemes per accedir a la segona ronda del torneig, en què es creuarà amb la veterana tennista francesa Alize Cornet (61a mundial).

La tennista hispanoveneçolana, finalista el 2020, ha aconseguit la desena victòria a la Central Rod Laver Arena, on mai ha perdut quan ha començat el torneig en aquesta emblemàtica central. «Sempre és emocionant jugar en aquesta pista i estic satisfeta per la victòria per començar», ha valorat davant les seves possibilitats en un torneig en què es presenta com una de les favorites després de conquerir les finals WTA el mes de novembre a Mèxic. «No té res a veure un torneig amb l’altre. Al Masters hi ha les vuit millors del món i cada partit és una final i en un Grand Slam t’enfrontes a jugadores que, de vegades, no coneixem i és més llarg».

No ha tingut una classificació per arribar a la segona ronda tan fàcil Roberto Bautista, que s’ha desempallegat de l’italià Stefano Travaglia per 7-6 (2), 6-4, 5-7 i 6-1. El tennista castellonenc (19è mundial) ha tingut problemes amb la sacada, que ha cedit en quatre ocasions, i no ha aconseguit millorar el seu rendiment fins al quart set, on només ha cedit un joc, per aconseguir la victòria en poc més de tres hores.

«M’ha costat adaptar-me a la pista pel vent que feia avui», valorava Bautista, que fa dues setmanes va disputar la final de l’ATP Cup a Sidney, que Espanya va perdre contra el Canadà.

Notícies relacionades

La resta dels tennistes espanyols que debutaven aquest dimarts són: Alejando Davidovich (50è mundial), que s’ha impost a l’australià Alexander Bolt (152è) per 6-3, 6-3 i 6-3; Pablo Andújar (83è), que ha vençut el bosnià Damir Dzumhur (161è) per 6-1, 7-5 i 6-1, i Roberto Carballés (75è), que ha caigut contra el lituà Rikardas Berankis (93è) per 6-1, 3-6, 2-6, 6-3 i 6-4.

Tots els resultats de l’Obert d’Austràlia a la web del torneig.

web del torneig