La reacció

Djokovic: «Estic molt content, he volat fins aquí per jugar»

El tennista serbi ja pot trepitjar les pistes de l’Open d’Austràlia

Djokovic: «Estic molt content, he volat fins aquí per jugar»
1
Es llegeix en minuts

Novak Djokovic ha reaccionat aquest dilluns a la decisió judicial que li permet moure’s lliurement per Austràlia i disputar el primer Grand Slam de l’any, que comença el dia 17, tot i que encara espera una última decisió del Govern del país oceànic. El número u del tennis mundial ha admès que està molt content per la decisió i ha proclamat el seu desig de disputar l’Open d’Austràlia, on aspira a una desena victòria.

Notícies relacionades

«Estic molt content i alhora agraït al jutge per haver revocat la cancel·lació del meu visat. He volat fins aquí per poder jugar l’Open d’Austràlia, un dels grans esdeveniments esportius amb una audiència increïble», ha afirmat el tennista al seu compte oficial de Twitter, un missatge que anava acompanyat d’una imatge en la qual se’l veu amb el seu entrenador Goran Ivanisevic.

Primer entrenament

 «De moment no puc dir res més que gràcies a tots vosaltres per estat sigut al meu costat aquests dies i per haver-me animat a mantenir-me fort», ha afegit el tennista, que ja s’ha entrenat aquest dilluns després d’haver estat des de dijous (a part del vol) sense trepitjar els camps de tennis.