Van coincidir a Abu Dhabi

Rafael Nadal, positiu en coronavirus

  • El tennista, que va compartir taula amb el rei emèrit, ho ha confirmat al seu compte de Twitter

  • La Zarzuela informa que l’excap d’Estat «es troba bé» i es farà una PCR per confirmar

  • L’exnúmero u té costa amunt ara la seva participació a l’Obert d’Austràlia

Rafael Nadal, positiu en coronavirus

Nadal golpea de revés.

2
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Rafael Nadal ha confirmat aquest dilluns, a través de les xarxes socials, que ha donat positiu en les proves de covid-19 que s’ha fet al tornar a Mallorca després de jugar un partit d’exhibició a Abu Dhabi, on va coincidir amb Joan Carles I, que resideix als Emirats Àrabs des de fa més d’un any. La Zarzuela, que normalment es manté al marge de qualsevol informació sobre l’excap d’Estat, ha comunicat en aquest cas que Joan Carles I «es troba bé» i que se sotmetrà «pròximament» a una prova PCR per descartar qualsevol risc.

«Hola a tots. Volia anunciar-vos que en la meva tornada a casa després de disputar el torneig d’Abu Dhabi, he donat positiu per covid en la prova PCR que se m’ha practicat a l’arribar a Espanya», ha escrit el tennista al seu compte oficial de Twitter. El tennista ha informat que ha passat per uns moments «desagradables», que ara està bé i que ha informat totes les persones que han estat en contacte amb ell.

Ara, amb l’inici de temporada a la vista, el calendari del tennista mallorquí queda alterat arran del seu positiu per coronavirus, que arriba després dels mesos d’inactivitat a causa de la lesió a un peu. Nadal va reaparèixer divendres passat al Mubadala World Tennis Championship, on va ser superat primer per Andy Murray (6-3 i 7-5) i després, en el partit pel tercer lloc, per Denis Shapovalov (6-7 (4), 6-3 i 10-6).

Precisament, segons diversos mitjans, Nadal va compartir taula amb Joan Carles I amb motiu de la seva visita a aquest torneig. L’emèrit va seguir el partit del tennista mallorquí amb Murray des de la llotja.

Es complica la temporada

Notícies relacionades

El positiu per covid de Nadal complica la seva participació en la gira australiana que havia d’iniciar aquest 29 de desembre amb la intenció de jugar el seu primer torneig a Melbourne, el 4 de gener, abans d’afrontar l’Obert d’Austràlia, que s’inicia el 17 de gener. El tennista manacorí ja havia avançat els seus dubtes de jugar abans d’haver donat positiu.

«Com a conseqüència de la situació he de tenir total flexibilitat amb el meu calendari i aniré analitzant les opcions depenent de la meva evolució. ¡Us mantindré informats de qualsevol decisió sobre els meus futurs tornejos!», ha assenyalat Nadal.

Temes:

Rafa Nadal